Hoppa till sidans innehåll

Vinst på straffar mot Delsbo

27 Apr 2022 11:08
Efter många om och men lyckades vi vinna över Delsbo på straffar i Team Sportia Cup (DM).
  • Uppdaterad: 24 APR 2018 10:44

Matchen spelades på grus, ett underlag som visade sig vara svårbemästrat för våra killar.

Matchen var nästan klinisk ren från farliga målchanser och under de första 30 minuterna av matchen var bollen oftare bredvid plan än på densamma. Då är det svårt att skapa chanser också.

Vi gjorde det onödigt svårt emellanåt som gjorde att det blev ett dåligt passningsspel och löpningarna utan boll var heller inte på topp.

Vi fick dessutom Jesper Karlsson utvisad i den 80:e minuten efter två gula kort. Det var väl ingen som förstod den andra varningen, en närkamp som många andra.

Matchen var oavgjord (0-0) vid full tid och likaledes efter en förlängning på 2x15 min.

Straffar skulle nu avgöra, Delsbo sköt båda sina 2 första straffar utanför målramen medan Joel Stillmark och Niklas Lindh satte sina. 2-0 som blev 2-1 efter att målvakten i Delsbo nätade. Johan Danhard var obeveklig och satte vår 3:dje straff stensäkert. Nu var det Niklas Larssons tur att visa vad duktig han är och räddade deras 4:e och därmed var matchen vunnen med 3-1.

Man kan säga att vi gjorde det vi skulle men inte mer....