Tung 2-1 seger mot Anundsjö

21 Apr 2022 18:28
Vi åkte upp till Ö-vik med ett skadedrabbat lag men efter en stark kollektiv insats stod vi som segrare mot Anundsjö med 2-1.
  • Uppdaterad: 24 APR 2018 10:43

Anundsjö startade matchen bäst med efter 5 min fick vi lite mer att säga till om. I den 17 min sågade vi oss fram fint på offensiv planhalva och Johan Brolin blev fälld strax utanför straffområdet.

Mehmed staegade fram och dunkade in 1-0 på den efterföljande frisparken.

Nu tog vi hand om spelet riktigt bra och skapade genom Johan, Victor och Siksten flera öppna lägen att öka på ledningen.Vårt passningsspel firade stora triumfer och det tillsammans med ett stabilt försvarsspel gjorde att vi gick till pausvilan med 1-0.

Anundsjö startade 2.a halvlek bäst igen och nu hade vi stora problem att etablera något eget spel. De pressade ner oss på vår palnhalva samtidigt som vi gav bort alldeles för många passningar. Det blev lite hafsigt spel från vår sida.

I den 61:a minuten fick deras forward en passning i djupled mot kortlinjen, Gustav

var ute och räddade (?) men forwarden föll över hans armar och fick straff.

Straffen satt säkert utan chans för Gurra, 1-1.

Nu blev ökade deras tryck men efter några minuter kom vi in mer i matchen igen. Passningsspelet blev bättre och vi kunde få lite lugn.

I den 81:a minuten fick vi ett inkast på offensiv planhalva i höjd med straffområdet. Kastet gick till Joel som vände bort en back och derv in i straffområdet, passade jättefint till Pelle som elegant gjorde 2-1.

Firma Stillmark - Lööf visdae upp sig igen!

Resten av matchen var det bara att ligga på rätt sida motståndarna och få tiden att gå.

En otroligt stark insats av alla spelarna gjorde att 3 poäng lastades in i bussen till Hudik.

Startelvan: Gurra -Siksten, Mathias, Ville, Lindh- Roos, Petter, Lucas, Brolla, Mehmed-Pelle

Ersättare: Joel S, Dogge, Sundberg, Broman, Niclas.

Skribent: Härje Lindgren