Hoppa till sidans innehåll

1-2 i genrepet

09 Apr 2022 20:43
Det blev förlust med 1-2 i genrepet mot Brynäs.
  • Uppdaterad: 24 APR 2018 10:44

Vi startade mycket bra och gjorde 1-0 redan i den 5:e minuten genom Joakim Svensk. Men tyvärr, det var det enda vi kunde glädja oss i den här matchen.

Vi spelade med ett lägre försvarsspel i den här matchen och med många nya spelare på nya positioner så fungerade det inte som vi ville, speciellt inte i den 1:a halvleken. Vi kom fel i positionsspelet i defensiven och hade för lite tålamod i anfallsspelet. Löpningarna i båda riktningar var heller inte på topp.

I den 24:e minuten kvitterde Brynäs genom Wallace de Silva. Han avslutade med en bakåtspark från strafflinjen. Wallace fick oxå sätta tvåan på en straffspark i den 44:e minuten. Straffen var kanske tveksam men...

Efter en ny taktisk genomgång i paus blev det lite bättre i 2:a halvlek, iaf om vi ser till det defensiva spelet. Vi skapade inte så mycket framåt och kunde inte öka på vår målskörd från den 1:a halvleken.

Båda lagen fixade egentligen få skarpa avslut under matchen.

Utan att förringa Brynäs eller våra spelares insatser så hade vi många spelare frånvarnade pga sjukdom, skador osv. men det är sånt som kan hända i seriematcher oxå. Vi måste höja oss många snäpp till nästa helg.

Och vi får dra till med en idrottsklycha "dåligt genrep ger bra premiär....:-)

 

Vi ställde upp med följande lirare:

Niklas Larsson - Marcus Larsson, Tomas Sundberg, Niklas Lindh, Johan Danhard - Kalle Dahlberg, Fredrik Rahm, Mikael Svensk, Tobias Björk -Kalle Andersson, Joakim Svensk.

Petter Andersson, Viktor Åkesson, Lars Andersson och Christian Brolin.

 

Byten:

75:e min Christian Brolin in, Tobias Björk ut.

84:e min Petter Andersson och Lars Andersson in, Kalle Andersson och Joakim Svensk ut.

 

Hörnor: ABK 2 och Brynäs 2.

Skribent: Härje Lindgren








 
 


 

 

 

Postadress:
Hudiksvalls FF - Fotboll
Köpmanbergsvägen 1
82450 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0738341977
E-post: kansli@hudiksvallsff...

Se all info