Vinst mot Sollefteå GIF FF på Glysisvallen, 3-0

08 Jun 2022 14:20
Vi avgjorde tog ett bra grepp om matchen redan i första halvlek. 2-0 i paus blev 3-0 efter 2 mål av Joel Stillmark och ett självmål.
  • Uppdaterad: 24 APR 2018 10:44

Vi vann årets första seriematch på Glysisvallen och det efter en lite trevande start. Jag vet inte om det lite ovana underlaget spelade oss ett litet spratt i början av matchen. Det tog en kvart innan vårt passningsspel såg någolunda ut.

Det var framförallt på kanterna som ytorna fanns och det blev vi bättre och bättre på att utnyttja.

I den 25:e minuten vann vi bollen i vårt straffområde efter en frispark. Våfflan spelade Pelle som i sin tur passade Siksten som på ett tillslag hittade Joel Stillmark i djupet. Joel sköt kallt och konrollerat in 1-0. Så ska en omställning se ut!

3 minuter senare fick vi en högerhörna som Johan Danhard slog med inåtskruv och sist på bollen var en Sollefteåspelare. 2-0 på 3 minuter är mycket bra.

Nu borde väl spelet släppa och vi borde kunna spela ut men men...inte riktigt ändå.

Andra halvlek är ingen bra fotbollsmatch, spelet blev hafsigt. Vi hade några bra tillfällen att näta men ribba och stolpe var i vägen.

I den 75:e minuten slog Petter en djupledsboll, målvakten skulle rensa undan den men slog hål i luften och Joel Stillmark kunde lätt lägga bollen i tom kasse.

Det blev en trepoängare och vi höll nollan. Helt OK och vi är fortsatt ett topplag...