Förlust mot Anundsjö IF, 1-2

23 Jun 2021 07:25
Vi avslutade våromgången med en förlust mot Anundsjö IF på hemmaplan.
  • Uppdaterad: 24 APR 2018 10:44

Vi startade matchen bra och skapade några bra tillfällen att näta men bollen ville in  i nätet. Bl.a hade Joel S ett friläge i den 15 min som målvakten räddade.

Anundsjö tog ledningen i den 19:e min efter ett litet misstag av oss och deras forward kunde lobba bollen över Richard till 0-1.

Resten av halvleken var ett ställningskrig och båda lagen hade svårt att skapa några riktigt bra målchanser.

Det kändes som om vi låg ett steg efter hela tiden.

I den andra halvleken startade vi åter bra och i den 60:e min kvitterade Joel S snyggt. Efter en omställning fick han fritt och målvakten räddade det första skottet men han kunde inte göra något åt returen.

Vi spelade nu bättre och det kändes som att vi skulle kunna få in ett ledningsmål också men.....istället gör Anundsjö 2-1 i den 87:e minuten. Tungt, tungt....

Ingen bra match av oss men andra halvleken är godkänd och det får vi ta med oss till hösten.