Hoppa till sidans innehåll

Information - Oil Quick Cup

26 Nov 2021 10:55
Oil Quick Cup ställs in men vi kommer att ta in intresseanmälan från lag om det är så att situationen ändrar sig under början av året och i så fall utföra cupen med kort varsel.
  • Skapad: 26 NOV 2020 10:55


I dagsläget är det otroligt svårt att avgöra om det kommer vara möjligt att genomföra Oil Quick Cup 2021. Vi följer folkhälsomyndighetens och regeringens rekommendationer och beslut. Smittspridningen är just nu extremt hög i Gävleborg och antalet åskådare är nere på åtta. En trend vi ser mörkt på, både vad det gäller antalet åskådare men också den ekonomiska förlusten om cupen inte blir av.

Vi kommer därför inte ha någon anmälan öppen till cupen 2021, utan hoppas att lag och föreningar kan anmäla sig på kort varsel om situationen skulle ändra sig till det positiva.

-       Det är ett jättetufft beslut att fatta, säger Klubbchefen Magnus Lampert och fortsätter. Om cupen inte blir av går vi in i 2021 i en riktig motvind. Men samtidigt måste vi vara realistiska och det vore ju ganska otroligt om vi kan genomföra cupen utifrån hur situationen ser ut idag. Otroligt tråkigt och olyckligt, så är detta det viktigaste vi kan göra för allas säkerhet just nu, avslutar Lampert.

Även vår Huvudsponsor Oil Quick värnar om hälsan och ser helst att cupen inte spelas om inte vi som förening kan garantera åskådarnas, spelarnas och funktionärernas säkerhet och verkligen minimera smittspridningen. 

Detta är första gången någonsin som Oil Quick Cup (med rötter från Glysis Cup) ställs in sedan starten på sent -80-tal.

Vi följer som sagt folkhälsomyndighetens rekommendationer och beslut och ni kan följa information kring Cupen löpande här på hemsidan. Intresseanmälan gör ni via This is a mailto link. Frågor besvaras via tidigare angiven mailadress eller via vår klubbchef Magnus Lampert på telefonnummer 070-2517314.

Skribent: Magnus Lampert
E-post: This is a mailto link
 
 


 

 

 

Postadress:
Hudiksvalls FF - Fotboll
Köpmanbergsvägen 1
82450 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0738341977
E-post: [email protected]

Se all info