DM-final efter 4-0 mot Rengsjö SK

16 Apr 2022 21:33
Vi spelar DM- final mot Söderhamns FF efter en säker 4-0 (0-0) vinst mot Rengsjö SK.
  • Uppdaterad: 24 APR 2018 10:43

Vi började lite trevande i 1:a halvlek. Rengsjö prioriterade försvarsspelet och halvleken såg ut att sluta mållöst.

Men efter ett inspel från kortlinjen dunkade Siksten in 1-0 i den 39:e minuten.

Andra halvlek blev mycket bättre och vi spelade ut på ett annat sätt. Våra motståndare fick svårare och svårare att freda sitt mål och tillbringade mindre och mindre tid på vår planhalva.

Mehmed sköt in en frspark till 2-0, Johan avslutade ett fint anfall med ett distansskott upp i nättaket och 3-0 var ett faktum

Victor avslutade med att göra 4-0 innan matchen var över.

Spelare som Johan, Joel Stillmark och Lucas fick viktig matchtid, efter skador, inför fortsättningen av serien.

Nu är det bara att ladda om batterierna till annandagens seriematch mot Anundsjö.

Skribent: Härje Lindgren