Oavgjort mot Valbo, 4-4

20 Feb 2022 16:04
Vi lyckades, trots, ett tvåmålsunderläge i slutet kämpa oss till ett oavgjort resultat. Valbo tog en tidig ledning med 1-0, på en hörna. Kion kvitterade och Pelle gjorde 2-1. Det var två riktigt snygga mål med bra förspel och distinkta avslut. Valbo kvitterade i slutet av halvleken på en hårt dömd straff.
  • Skapad: 20 FEB 2016 16:04

Det var vår andra match på stor plan och det finns goda intentioner men av naturliga skäl fattas det lite i både anfalls- och försvarspelet. Vi gjorde två byten i paus och en kvart in i andra halvlek ytterligarfe 4 st. Valbo gick upp till en 4-2 ledning men Fredrik Nilsson gjorde sitt första mål i HuFF-tröjan till 3-4 från nära håll och Cihan avslutade med ett skott ribba in, till 4-4 med 10 min kvar av ordinarie tid.

En helt OK insats av alla och en bra värdemätare mot ett motstånd, Valbo FF, som spelar i vår serie.

Skribent: Härje Lindgren