Seger i hemmapremiären - se höjdpunkterna

13 Apr 2022 18:07
Det blev vinst med 3-1 i hemmapremiären mot Gamla Upsala SK!
  • Uppdaterad: 13 APR 2019 18:07

Inför 277 åskådare på Glysis Sparbanken Arena vinner HuFF över Gamla Upsala SK med 3-1. Men segern satt långt inne.

HuFF startar halvleken bra och har kommandot utan att skapa några riktigt heta chanser. GUSK jobbar sig in i matchen och tar också ledningen i den 28:e minuten via ett skott utifrån av Marcus Lindström. De behåller ledningen till pausvilan.

Den andra halvleken hinner bli drygt tio minuter gammal innan Johan Edberg, som ersatte Haris Camo i halvtid, står perfekt i änden på ett Ante Persson-inlägg och kan nicka in kvitteringen. HuFF's första målskytt i årets seriespel heter alltså Johan Edberg.
   Cirka två minuter efter kvitteringsmålet har HuFF också tagit ledningen i matchen. Simon Elgh plockar upp en förlupen boll och sätter igång spelet via en snabb utspark mot Cihan Sener. Sener skarvar bollen till Tobias Sandström som hittar tillbaka till Sener i straffområdet och 2-1-målet är ett faktum.

Gamla Upsala hade därefter ett par halvchanser och även några hundraprocentiga chanser men vi lyckas med nöd och näppe hålla bollen från att gå över mållinjen och vi punkterar istället matchen i den 93:e minuten då Johan Edberg jobbar upp bollen, släpper den till Niklas Dahlström som i sin tur hittar Cihan Sener som retfullt enkelt går förbi sin försvarare och lägger in bollen bredvid GUSK-målvakten. 3-1 blir slutresultatet på Glysis Sparbanken Arena.