1-1 och 1-3 i Norrlandscupen

02 Feb 2022 12:36
Vi fick oavgjort i årets första träningsmatch, 1-1 mot Anundsjö i Norrlandscupen.
Matchen spelades i Nordichallen, Sundsvall. Målskytt Jonathan Andersson i 82:a minuten.
  • Uppdaterad: 24 APR 2018 10:43

I söndagens match mot div 1 laget Umeå FC blev det förlust med 1-3. Umeå tog ledningen på straff i den 11 minuten. I samband med straffen blev Tomas Sundberg frilägesutvisad. Vi fick sätta in en ny spelare och fortsätta spela 11 mot 11.

Joel Hallberg kvitterade i den 23:e minuten och vi var bra med i matchen. På en inläggsfrispark tog Umeå ledningen i den 34:e minuten. 1-2 i paus.

I den 48:e minuten fick Umeå en tveksam straff och 1-3 som sedan också blev slutresultatet.

En spelmässigt mycket bra match av oss som bådar gått inför året.

Truppen som spelade i helgen: Niklas Larsson, Gustaf Norberg, Philip Haglund, Christoffer Ericson, Tomas Sundberg, Wille Vallin, Ante Persson, Ludvig Sundström, Viktor Roos, Fajko och Mehmed, Siksten, Fredrik Rahm, Jonathan Andersson, Petter Anderson och Joel Hallberg.

Skribent: Härje Lindgren