En poäng efter slutdramatik

11 Aug 2021 18:23
Vi tar med oss en poäng från bortamatchen mot Kvarnsvedens IK efter resultatet 2-2.
  • Skapad: 11 AUG 2019 18:23

Hemmalaget tog ledningen i den 29:e minuten men bara fem minuter senare kunde vi kvittera. Detta efter en ruskigt fin frispark direkt i mål från Tobias Sandström. Strax innan paus fick Danne Eliasson ett rött kort efter en tackling vid mittplan och vi fick därmed spela med en man mindre i hela den andra halvleken.

Efter att Elgh stått för ett par stora räddningar kunde han och vi inte hålla emot till sist. I 89:e minuten gör Kvarnsveden 2-1 på en nick och vi såg ut att få åka tomhänta därifrån.

Men så kommer räddaren, återigen. I matchens absolut sista sekunder dyker Wille Wallin upp och får in 2-2 efter att en frispark lyfts in i straffområdet där hela laget gått upp.