Hoppa till sidans innehåll

Tränarduon klar för fortsättning

16 Dec 2021 16:27
  • Skapad: 16 DEC 2020 16:27

Vi kan med glädje meddela att tränarduon som tog upp oss till division 1, Benny Dahlin och Eva Lambertsson, fortsätter.

Benny kom till oss inför säsongen 2019 medan Eva kom in som assisterande tränare inför föregående säsong.

- Jätteviktigt för oss. Benny och Eva gjorde ett fantastiskt jobb under föregående säsong och det känns riktigt bra att ha dem kvar, säger klubbchef Magnus Lampert.

Kontraktet med Benny är skrivet på tre år och på ett år med Eva.

- Äntligen klart! Skönt att veta vart jag ska rikta min energi och fokus till 100% igen. Orsaken till otydligheten om jag ska fortsätta i HuFF har varit ett ”lyxigt” dilemma där jag behövt välja mellan två inspirerande roller. Rollen i den fasta tjänst i Söderhamn som jag delvis haft tjänstledigt ifrån eller säga upp den tjänsten och fortsätta den spännande resan inom Hudiksvalls FF som påbörjats, berättar Benny och fortsätter.

Då jag fått chansen att utbilda mig vidare inom fotbollen under 2021, vara tränare för första herrlaget i modern tid som spelar i en högre serie än div. 2 i Hälsingland samt få mäta krafterna med denna vassa, proffsiga och energigivande trupp i Division 1 så kändes detta val absolut enklast att ta tillslut. Att Eva och Lina också fortsätter vara viktiga delar i tränarteamet en annan anledning till att beslutet till slut blev enkelt att ta.

Vill tacka alla styrande personer i Hudiksvalls FF för tålamodet, förståelsen för min situation samt den tro och vilja ni visat till att behålla mig i föreningen. Vill även skicka ett stort tack till mina chefer på Verkstäderna i Söderhamn som i två år gav mig chansen att få tillhöra det bästa av två världar i och med min tjänstledighet. Nu är det tre år ”all in” på fotboll som gäller för att fortsätta gravera in Hudiksvalls och Hälsinglands namn på fotbollskartan. Mot nya höjder!

Eva kommenterar beslutet så här.

- Det ska bli otroligt roligt att fortsätta med säsong två i HuFF!
Att få jobba med de här motiverade och skillade spelarna tillsammans med Benny och hans stora fotbolls- och ledarkunskaper är en förmån och ynnest som jag är mycket glad över. Känns som att vi, truppen tillsammans med ledarteamet, har en solid grund att stå på utifrån det sättet vi genomförde den magiska förra säsongen.
Nu väntar nya utmaningar, just bring it on!

Skribent: Mathias Berglund
E-post: Adressen Gömd
 
 


 

 

 

Postadress:
Hudiksvalls FF - Fotboll
Köpmanbergsvägen 1
82450 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0738341977
E-post: [email protected]

Se all info