07 MAJ 2011 14:25
Vi gjorde en bra andra halvlek och segrade med 3-0 i Umeå.
  • Uppdaterad: 24 APR 2018 10:44

Niclas Lindh skadad och Richard Richardsson sjuk, kunde inte följa med till dagens match.

Vi åkte upp till Umeå med målsättningen att vinna matchen men hamnade lite fel i 1:a halvlek. Positionsspelet hade mycket i övrigt att önska. Men trots ett övertag för Mariehem kunde vi gå till pausvilan med 0-0.

Lite ändringar i vårt offensiva spel förändrade bilden efter 10-15 minuter in i andra halvlek.

När Pelle Lööf gjorde 1-0 i mitten på halvleken, efter ett fint förarbete av Fredrik Rahm.

Efter det var matchen vår och modet sjönk på mariehemsspelarna. I slutet av matchen gjorde vi ytterligare två mål signerade Siksten Kasimir och Johan Brolin.

Sikstens mål på straff sedan Fredrik Broman dragits ner av målvakten. Johan vann ett antal 1 mot 1 dueller och kunde sedan enkelt lyfta in bollen över målvakten.