Hoppa till sidans innehåll

Inför HuFF - Gamla Uppsala

16 OKT 2020 08:26
Seriesegern är säkrad. DM-guldet bärgat. Så matchen mot GUSK kan spelas avslappnat. Däremot kommer HuFF inte ställa ut skorna och tro att det blir en lätt match. GUSK har mycket att spela för. Publik 50 Matchen ser du även på helahälsingland.se.
  • Uppdaterad: 16 OKT 2020 08:26

Efter dramatiken i lördags har många HuFF-spelare inte riktigt landat än. Med all rätt. Den historiska händelsen kommer nog att spelas upp i huvudet hos spelarna ett tag framöver. Det har varit många hejarop och gratulationer från alla håll och kanter. Äntligen – Nu är vi i division 1!

Bild: Victoria Mickelsson, HT

Trots den eufori som hägrat under veckan lyckades HuFF ladda om och vinna DM-finalen mot Iggesund med 5-2. Matchen spelades under den kalla och sena onsdagskvällen där många spelare roterades.  

På söndag väntar ett hungrigt och välspelande lag som har allt att spela om. GUSK har vunnit de 4 av de 5 senaste matcherna och om de vinner samt att resultaten går med dom så har dom möjlighet att knipa kvalplatsen. Men. Hudiksvall ska bevisa varför man är seriesegrare och varför man är värda en plats i division 1. Så det kommer bli en välspelad match och vi hoppas att både firandet och matchen i onsdags kommer att lysa igenom ett annars starkt hemmalag.

Matchen startar 14:00 med insläpp 1 timme innan matchstart.

Publik 50.

Streama matchen på www.helahalsingland.se

Skribent: Magnus Lampert
E-post: This is a mailto link
 
 


 

 

 

Postadress:
Hudiksvalls FF - Fotboll
Köpmanbergsvägen 1
82450 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0738341977
E-post: [email protected]

Se all info