Hoppa till sidans innehåll

Magnus Lampert slutar och Kalle Ersjons börjar

01 Jun 2022 08:00
Efter dryga 1,5 år som Klubbchef har nu Magnus Lampert gjort sin sista dag på HuFF. Igår blev han avtackad av styrelsen.
  • Uppdaterad: 01 JUN 2021 08:00

Magnus har jobbat 50% och varit spindeln i nätet kopplat till både sporten, kansliet och de ideella krafterna som finns runt om HuFF. 

Parallellt med fotbollen har han också jobbat som sportchef på Svenska Bangolfförbundet. Efter att ha fått erbjudande om att jobba 100% med Svenska Bangolfförbundet valde han att sluta på HuFF.

- Det har varit otroligt roligt att få arbeta med sporten som varit, och är, en stor del av livet. Det har även varit roligt att få vara med på den Historiska uppflyttningen, säger Magnus Lampert och fortsätter. Det är så klart med blandade känslor jag lämnar HuFF men det har varit tufft att kombinera så krävande tjänster där båda kräver mycket fokus, samt kvällar och helger, avslutar Lampert.

Ordförande Micke Roos skickar ett stort tack till Lampert. 

- Vi från HuFF vill tacka för arbetet han har bidragit med. Vi förstår att det är en tuff situation och vi stöttar Magnus i sitt beslut. Vi önskar honom lycka till med utökningen av tjänsten, säger Micke Roos.

Kalle Ersjons, som redan är involverad i HuFF i form av akademiansvarige, tar över arbetet från Magnus. Kalle kommer att vara HuFFs kontaktperson från och med idag. Kalle kommer fortsatt vara en viktig länk för utvecklingen av fotbollen för barn och ungdomar och jobba mer med punkt insatser för att stärka detta områden i Hudiksvall.

- Jag är tacksam över att få förtroendet och ser verkligen fram emot att börja jobba med ökat fokus på att utveckla den lokala fotbollsmiljön för barn och ungdomar, säger Kalle Ersjons och fortsätter. Jag tycker HuFF gör en bra och sund prioritering i att använda de resurser som finn till att försöka förbättra fotbollsmiljön för unga spelare i distriktet. Förhoppningsvis kommer det att öka möjligheterna att konkurrera på lång sikt och samtidigt behålla och kanske till och med förstärka den lokala prägel på truppen, avslutar Kalle.

Anställningen av Kalle kommer att innebära en del förändringar inom föreningen och framförallt den lokala fotbollsmiljön för ungdomar. Mer info om det kommer senare.

Viktigt att nämna är också att Kalles anställning inom Strand kommer att fortlöpa precis som vanligt.

Skribent: Mathias Berglund
E-post: Adressen Gömd
 
 


 

 

 

Postadress:
Hudiksvalls FF - Fotboll
Köpmanbergsvägen 1
82450 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0738341977
E-post: [email protected]

Se all info