Hoppa till sidans innehåll

Celtic Soccer Academy 2019, vecka 32, 5-9 augusti i Hudiksvall!


Utveckla dig som fotbollsspelare med Celtic FC Soccer Academy Coaches - i Hudiksvall

Tack vare samarbetet mellan HuFF och Celtic FC kan vi erbjuda Celtic Soccer Academy i Hudiksvall, sommaren 2019. En möjlighet för tjejer och killar mellan åldrarna 10-17 år att utvecklas lite extra under några intensiva och roliga (och förhoppningsvis soliga) dagar i Glada Hudik.

Vecka 32, måndag 5 augusti - fredag 9 augusti 2019.
Tid: kl. 10.00-15.00

Plats: Sparbanken Arena, konstgräset (och ev. Glysisvallens gräsplan)
Barn födda: 2002-2009 (ca 10-17 år)
Pris: 1900 kr
Ingår: Lunch varje dag, en unik HuFF/Celtic fotbollströja, en fotboll till varje spelare. Celtic Academy Coaches på plats

Nytt för i år: 
1: Om intresse finns vi ska ha en ren tjej grupp (beror på antalet anmälningar och intresse för egen grupp)
2: En avancerad grupp för äldre killar med lite tuffare träning
3: "Dembele inslag" på Campen*

* Karamoko Dembele, Celtics framtidsstjärna. Redan som 16-åring skrev han på ett proffskontrakt med Celtic. Han är skolad i i Celtics ungdomsakademi sedan 9 års ålder och som 13-åring spelade han för Celtic U20. En inspirationskälla och förebild för fler unga som nu får lite extra tips från samma förening som skolat honom. (För ungdomar som nyligen sett Mästarnas Mästare kan vi även upplysa att Henrik "Henke" Larsson spelat många år i Celtic och ses som en ikon i klubben.)

Syftet med Celtic Soccer Academy är att låta alla ungdomar testa och utveckla sin teknik och spelförståelse i roliga grupp- och individuella övningar. Det blir smålags spel och en rad olika tekniska teman som leds av tillresta Celtic Soccer Academy Coaches som också ger feedback och råd till ungdomarna. Coacherna från Skottland får stöd (och hjälp med översättningar) av lokala ledare och spelare från HuFF.

Ingår: Lunch varje dag inne på cafeterian på ishallen, fotboll och en unik fotbollströja (HuFF/Celtic FC)

ANMÄLAN:

Anmälan HÄR senast 9 juni (men anmäl asap. eftersom det är först till kvarn och viktigt för att hinna med tröjor, bollar etc.)

BETALNING: 
Beloppet (1900 kr) betalas senast 30 juni till HuFF på bankgiro 440-4844. Ange spelarens namn och grupp (ex. Jacob Johansson P04).

Vi har ett max antal vi kan erbjuda plats, först till kvarn gäller…

Frågor till: HuFF kansli 0650-15335, Olle Mörk, This is a mailto link eller Gavin 070-362 51 08

I all vår verksamhet gäller följande:

”Barn och ungdomar uppskattar och har behov av en positiv idrottsmiljö där de kan känna sig trygga. En miljö där de inte känner rädsla för att få kritik eller blir negativt bedömda för sina prestationer. Det handlar lika mycket om tränarens förhållningssätt som lagkamraternas.Inget barn eller ungdom ska behöva bli diskriminerad på grund av prestationsnivå. Alla ska behandlas lika oavsett mognad. I en positiv idrottsmiljö tas hänsyn till barnets och ungdomarnas mognad och behov, till exempel känslan av trygghet. I den miljön får barnen och ungdomarna också möjlighet att utvecklas både idrottsligt och socialt”

Observera att filmning och fotografering kommer att ske och att du i samband med din anmälan aktivt måste samtycka till behandling av personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Logga

Uppdaterad: 13 JUN 2018 12:06
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Hudiksvalls FF - Fotboll
Köpmanbergsvägen 1
82450 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0738341977
E-post: [email protected]

Se all info