Hoppa till sidans innehåll

Wallin och Lindholm förlänger

08 Jan 2022 17:34
Nu står det klart att mittbacken William Wallin och mittfältaren Jesper Lindholm förlänger sina kontrakt.
  • Skapad: 08 JAN 2021 17:34

William Wallin kom till HuFF redan 2013 från vår samarbetsförening Strands IF och har sedan dess varit klubben trogen. En stabil mittback som man vet vad man får av med fint positionsspel och säkra brytningar. Wille har skrivit på ett kontrakt för ett år.

- Jag har spenderat hela mitt vuxna liv med att försöka ta den här klubben upp till ettan så det blir spännande att nu få mäta krafterna på den nivån. Förhoppningsvis kan vi ta ett par kliv till under kommande säsong, säger Wallin.

Jesper Lindholm kom till HuFF 2019 som 17-åring från Ljusdal. Han visade direkt vilken potential som fanns där och fortsatte utvecklas starkt under föregående säsong där han tog för sig ännu mer. En mittfältare med god spelförståelse som dessutom var den som avgjorde allting när han byttes in i den avgörande matchen och tog oss till Division 1 med sitt segermål i slutet.

- Det kändes självklart för mig att förlänga med HuFF för att följa med på resan i division 1 och fortsätta utvecklas i en bra träningsmiljö, säger Lindholm som har skrivit på för tre år.

Vi är väldigt glada över att ha "Wille" och "Jeppe" kvar i HuFF. För övrigt kan vi berätta att träningarna nu är i full gång inför säsongen och under den första träningen hade vi hela 19 spelare på plats.

Skribent: Hudiksvalls FF
E-post: Adressen Gömd
 
 


 

 

 

Postadress:
Hudiksvalls FF - Fotboll
Köpmanbergsvägen 1
82450 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0738341977
E-post: [email protected]

Se all info