Hoppa till sidans innehåll

Årets mest legendariska match – du får inte missa den!

27 OKT 2020 14:53
Den 7 november kommer en returmatch att spelas i den legendariska matchen mellan det ”gamla” ABK mot seriesegrarna HuFF. Denna gång blir det inte fiktivt, utan på riktigt. Matchen spelas på Sparbanken ”Glysis” Arena klockan 14:00.
  • Uppdaterad: 27 OKT 2020 14:53

I våras spelade ”gamla” ABK mot HuFF i en Fiktiv match som utspelade sig på Twitter. Matchen spelades främst för att stötta HuFF i Corona-tider. Och det blev en succé! Folk pratar fortfarande om den matchen. ABK vann med 3-1. Nu vill HuFF ha revansch, fast på riktigt. 

Gamla ABK har redan skrapat ihop gamla ABK:are och Hudiksvallsprofiler för att ge HuFF en riktigt bra match. Laget är hemligt och kommer att presenteras på matchen. Men det vi kan säga just nu, är att den här matchen vill man inte missa.  

Det enda sättet att se matchen är som åskådare. Då restriktionerna för publik har släppt kan vi nu ta in 300 åskådare. Det är förköp som gäller. Biljetter bokar du via This is a mailto link eller 070-2517314, Klubbchef Magnus Lampert.

HuFF kommer att ställa upp med ett relativt ordinarie lag. De som kommer att saknas är Wille Wallin och Pelle Hedlund. Dessutom kommer Huvudtränaren Benny Dahlin inte vara tillgänglig. En viktig pjäs som har lyckats skapa glädje och vinnarkänsla. Dock kommer assisterande tränaren ta ansvaret på fullaste allvar och försöka coacha HuFF mot ännu en seger. 

Matchen kommer att spelas i tre perioder, á 30 min. Beroende på hur trött ABK-laget är inför sista perioden så kan det bli GåFotboll. Fria byten under hela matchen. Förmodligen kommer vi eventuellt se ett par hockeybyten i ABK-laget. Dock kommer det finnas spelare i ABK legendlaget som vill ta en plats i division 1 nästa år, så det kommer förmodligen bli en välspelad match med mycket mål. 

Årets mest legendariska match – du får inte missa den!

 

Entré: 150 kr

Årskort 2021: 950 kr (då ingår denna match)

Publik: Max 300 endast förköp

Kiosk: Korv med bröd, kaffe, läsk, kakor

Biljetter eller årskort bokar du via This is a mailto link eller 070-2517314, Klubbchef Magnus Lampert.

Skribent: Magnus Lampert
E-post: This is a mailto link
 
 


 

 

 

Postadress:
Hudiksvalls FF - Fotboll
Köpmanbergsvägen 1
82450 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0738341977
E-post: [email protected]

Se all info