Hoppa till sidans innehåll

Målvakten Sebastian Jonsson har signerat för HuFF

19 Jan 2022 19:01
Den unga och välskolade målvakten Sebastian Jonsson har skrivit ett treårigt kontrakt med HuFF.
  • Skapad: 19 JAN 2021 19:01

Sebastian har spenderat de senaste åren i Elfsborgs akademilag med många matcher i P19 Allsvenskan och Ligacupen. Samt att det har hunnits med många träningar tillsammans med landskapskollegan Tim Rönning.

Sebastian är fostrad i Bollnäs GIF och som 15 åring åkte han ner till Borås för att få möjligheten till den bästa utbildningen. Efter studieåren och akademitiden så är nu Sebastian redo för att ta steget upp i Senioreliten.

Sebastian skriver på ett treårigt kontrakt med HuFF och kommer att fightas om en plats med Simon Elgh. Sebastian har tränat med HuFF tidigare och känner klubben väl.

- Det är såklart viktigt att ha två duktiga målvakter på den här nivån, och förhoppningsvis ska våra målvakter både lyfta och stötta varandra men samtidigt fightas om en plats inför varje match, säger Magnus Lampert.

En ny klubb, en ny stad, en ny möjlighet och många känslor. Sebastian har tagit farväl av Borås och har nu anslutit till Hälsingland igen. Blandade känslor såklart, men Sebastian är taggad.

- Jag är spänd och förväntansfull. Igår gjorde jag min första träning på väldigt länge och det kändes helt okej, men det kommer vara mycket bättre om 1-2 veckor. Det kändes i alla fall otroligt bra med tränarna, spelarna och allt runtom, säger Sebastian Jonsson.

Under veckan kommer det komma fler roliga nyheter. Så håll utkik. 

Skribent: Hudiksvalls FF
E-post: Adressen Gömd
 
 


 

 

 

Postadress:
Hudiksvalls FF - Fotboll
Köpmanbergsvägen 1
82450 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0738341977
E-post: [email protected]

Se all info