Hoppa till sidans innehåll

Vi välkomnar Micke Flaaten till HuFF:s sportgrupp

16 Dec 2021 07:18
  • Uppdaterad: 16 DEC 2020 07:18

Micke har varit ungdomsledare i Strands IF i snart tio år och har dessutom funnits med i ledarstaben för HuFF:s P17 i Ligacupen de senaste säsongerna.

- I första hand har jag varit med Strands 03-or men har också följt generationerna 02-05 nära och har därigenom en bra bild av hela distriktets talangpool, något som jag hoppas blir värdefullt för sportgruppen allteftersom vi bygger framtidens HuFF-trupper, säger Micke.

Utöver att vara med i sportgruppen kommer han även att stötta upp den operativa delen av föreningen (dvs. ledarstaben och laget) genom att hoppa in som vikarierande lagledare vid diverse matcher framöver.

- Cirkeln är sluten. Min första organiserade ungdomsfotboll skedde i Hudiksvalls ABK där jag fortsatte spela upp i vuxen ålder (med ett par års avbrott för spel i Flemingsbergs IF) innan jag lämnade Hudik för högskolestudier. Först scoutad av Göran Sundfors och sedermera tränad av Leif Styrman. Jag ser verkligen framemot att hjälpa till i sportgruppen nu och längtar efter att få komma igång, säger Micke.

Välkommen till sportgruppen!

Skribent: Mathias Berglund
E-post: Adressen Gömd
 
 


 

 

 

Postadress:
Hudiksvalls FF - Fotboll
Köpmanbergsvägen 1
82450 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0738341977
E-post: [email protected]

Se all info