Hoppa till sidans innehåll

Akademi


Hudiksvalls FF Fotbollsakademi

 

Syfte

  • Att vara spetsen på  utbildning för 14-15 åringar i Hälsingland
  • Att ge dessa ungdomar en mer stimulerande träningsmiljö än vad som kan erbjudas i spelarens förening
  • Att skapa en bättre träningsmiljö året runt för de unga talanger som är beredd att satsa på att bli bra fotbollsspelare

Arbetsmetod

Vi vill ge chansen till fotbollspelare i distriktet som är mellan 14-15 som har rätt inställning till fotbollen att få träna med likasinnade från andra föreningar i sin årskull. Att få träna med de mest motiverade spelarna under utbildade tränare ska främja deras utveckling som fotbollsspelare.

Målsättningen med akademin är att öka spelarens förståelse för fotbollens grunder. Vi vill utveckla individens tekniker i anfall och försvar och hur de kan användas i ett lag. Dessutom vill vi säkerställa att fler spelare tränar fler pass och året om. Det ska leda till att vi höjer nivån på våra ungdomsspelare i hela distriktet.

Innehållet i akademin utgår från Svenska Fotbollsförbundets spelarutbildningsplan. Vi arbetar med spelets olika skeden och utgår från ett tema varje träning där vi dels går igenom skedet i teorin, men framförallt vill vi att spelare ska få blanda detta med hög aktivitet och mycket spel.

Vi vill skapa funktionella situationer där spelaren får arbeta med beslutsfattande och teknik samtidigt.

HuFF-akademi
Uppdaterad: 18 JAN 2018 14:01 Skribent: Härje Lindgren
E-post: This is a mailto link
 
 


 

 

 

Postadress:
Hudiksvalls FF - Fotboll
Köpmanbergsvägen 1
82450 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0738341977
E-post: [email protected]

Se all info