Hoppa till sidans innehåll

HuFF-galan 2019


HuFF-galan har i sju utsålda år handlat om passion, drömmar, ledarskap och hyllning. 


En kväll om passion och drömmar med Lasse Richt, Emma Örtlund och Frida Jonsvens. Allt sammanfogat av vår egen Skavlan - Pär Johansson.

Tid & Plats: Aktivitetsfabriken 8 nov kl 19.00

Biljetter: 
Medlemmar/privatpersoner: 495 kr/st (Boka via HuFF kansli 0650-15335 eller This is a mailto link)
Betalning sker via bankgiro 440-4844 eller Swish till 1233785896.

Företag faktureras: 595-995 kr/st (priset styrs hur mycket ni vill stötta satsningen på fotboll med bredd, talang, elit)
Företag ringer 0705510736 eller klubbchef Magnus Lampert på 0702517314.

Först till kvarn som gäller - utsålt alla tidigare år och begränsat antal platser.

 

Tidigare års succéer då Pär Johansson lekt ”Skavlan” med bland annat Pamela Andersson, Hasse Backe, Amelia Adamo, Tomas Brolin, Agneta Sjödin, Anders Limpar, Lars Lagerbäck, Niklas Holmgren, Daniel Kindberg m fl. följs i år upp med gästerna Lars Richt, Emma Örtlund och Frida Jonsvens.

 

Lasse Richt - Med över 20 års erfarenhet som landslagschef för svenska herrlandslaget så får vi ta del av en person som varit chef över spelare som Zlatan, Henke, Freddie Ljungberg, Olof Mellberg och många andra starka profiler. Det blir extra om Zlatan - en person som hyllade Lars Richt då han slutade efter VM i Ryssland, "Sverige borde tacka denna person eftersom alla spelare som har spelar för landslaget känner sig som hemma de är välkomna. Jag är skyldig honom allt för mina framgångar i landslaget. Tack för att du är du, Lars Richt!".

Emma Örtlund - Uppfyllde nyligen sin drlm då hon agerade fotomodell på modevisning i New York. Vi får höra historien om det som nu är på väg att bli både biofilmen Catwalk och en serie på Viaplay. Allt började med ett brev från Emma till Pär Johansson där hon vill få hjälp med hennes livslånga dröm att få bli fotomodell och att ta revansch mot sina mobbare. Hjälp att visa att alla människor har rätt att ta plats. 

Frida Jonsvens - Designar och syr klänningar till kända programledare, artister och politiker - inklusive det Emma bar på Catwalken i New York. Frida är en av våra mest spännande designers och även hon har förverkligat sin dröm. Men vägen dit har inte alltid varit spikrak, det krävs både mod och passion för att gå vidare mot drömmarna då motgångarna kommer. 

 

Detta får du på HuFF-galan:
- Underhållning och inspiration av Pär och gästerna
- Två rätters middag samt kaffe och kaka samt alkoholfri dryck (ev. alkoholhaltig dryck köper man själv i baren)
- Träffa folk/umgås och ha kul, vi brukar avsluta med mingel och disco
- Stötta satsningen på fotbollen i kommunen, utbildningar och projekt för bredd och talang och andra bra saker för fotbollen. 

 

Temat för kvällen är som vanligt passion i olika former, oavsett om det handlar om jobb, fotboll, sport, ledarskap eller livet i stort. Syftet med galan är också att samla in viktiga pengar till alla satsningar och projekt som vi driver för den närodlade fotbollens bästa, t ex. utbildning och satsningar på bredd och HuFF-akademin.

Uppdaterad: 14 OKT 2019 10:24
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Hudiksvalls FF - Fotboll
Köpmanbergsvägen 1
82450 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0738341977
E-post: [email protected]

Se all info