Bra insats men uddamålsförlust mot Frej

01 MAJ 2010 14:20
Dagens match mot Frej slutade med förlust 1-2.
  • Uppdaterad: 24 APR 2018 10:44

Vi kom till matchen mot Frej riktigt bra taggade och det var viktigt eftersom Frej startade i ett högt tempo. De ägde bollen mycket på mittplanen och hade ett snabbt och bra passningsspel. Vi visste att matchbilden skulle vara ungefär så och ställde därför upp med ett lågt försvarsspel för att göra det trångt på vår planhalva.

I den 8:e minuten hade Johan Danhard en bra frispark som deras målvakt räddade. Tyvärr lyckades de med en bra boll i djupled som efter ett inspel snett bakåt resulterade i ett hårt skott stolpe in, 1-0.

Frej fortsatte halvleken med att ha stort bollinnehav men utan att skapa några riktigt vassa målchanser. Vi hade lite problem att få till längre anfall när vi hade bollen men genom bra individuella prestationer hade vi 3-4 bra lägen att näta.

Kalle Dahlberg hade i den 37:e minuten ett bra pass som Joel sköt utanför och i den 43:e minuten gjorde Lars Skärpe en perfekt brytning och spelade fram Joel till ett friläge som han tyvärr han sköt i ribban.

Bollinnehavet klart till Frej men klara målchanserna till oss.

Vi såg med tillförsigt fram emot 2:a halvlek och vi fick också bättre "tag" på våra motståndare och jämnade ut spelet. I den 60:e minuten kvitterade vi till 1-1 efter ett kanoninlägg av Kalle Dahlberg som Joel snyggt avslutade i nätet.

Nu trummade vi på bra och spelet böljade lite fram och tillbaka. Vi hade några "nästan" bollar som var på gång mot våra forwards men fastnade på deras duktiga mittbackar eller avslut som var nära att resultera.

I den 80:e minuten fick Frej ett inkast på offensiv planhalva som de snabbt kastade och deras yttermittfältare fick på så sätt tid att måtta ett perfekt inlägg som nickades i mål.

Ridå ner? Nejdå, vi fortsatte frenetiskt att jobba för ett mål och kvittering och hade några vassa lägen in i det sista. Sista som händer är att efter en frispark och kalabalik framför Frejs mål skjuter Joel ett skott som verkar vara på väg in i mål men som tar oturligt i ryggen på Jesper.

Frej kommer undan med blotta förskräckelsen......

Sammanfattningsvis en bra insats av våra killar.