Hoppa till sidans innehåll

Delad pott i Täfteå

08 MAJ 2017 08:20
Efter en oväntad spelledig helg förra veckan så var det dags för allvar igen. Denna gång stod Täfteå IK för motståndet på bortaplan.
  • Uppdaterad: 24 APR 2018 10:43

Matchen i sin helhel på Täfteåborg inbjöd inte till något skönspel, men hade sina glimtar. 

Vi tar kommandot i början och försöker rulla boll trots den studsande konstgräsplanen, därför kändes det snopet då Täfteå påpassligt utnyttjar ett misstag hos oss och kan göra 1-0 redan i den 11:e matchminuten på ett långskott. 

Trots en hel del slarv så rycker vi upp oss och skapar målchanser, bl a genom Cristoffer Ericson som når högst på två hörnor men bollen går på fel sida stolpen bägge gångerna. Cihan Sener vänder och vrider utanför straffområdet, men skotten vill inte in. Samtidigt är inte Täfteå ofarliga och skapar farliga lägen som Niclas Larsson tvingas avvärja.

Under den andra halvleken blir spelet mer tydligt och vi håller i taktpinnen för en kvittering, och den skulle öven komma i matchminut '70 då Andreas Persson slår in en boll från vänsterkanten som Cihan lägger ner till Christoffer Lindberg och den sistnämnde gör inget misstag. 

I slutminuterna får Cihan ett bra läge att avgöra men ett försvarsben hindrar honom i sista sekund. 

Slutresultat, 1-1.

Startelvan;
Niclas Larsson
Ridwan Beyan (65'), William Wallin, Cristoffer Ericson, Andreas Persson (87')
Daniel Eliasson, Niklas Dahlström
Christoffer Lindberg, Pelle Hedlund (65'), Cihan Sener
Johan Brolin, 

Avbytare; Rasmus Andersson, Thomas Sundberg, Dennis Backström (65'), Oscar Åkerlund (65'), Fredrik Nilsson, Viktor Roos (87')

 

E-post: Adressen Gömd








 
 


 

 

 

Postadress:
Hudiksvalls FF - Fotboll
Köpmanbergsvägen 1
82450 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0738341977
E-post: kansli@hudiksvallsff...

Se all info