Förlust mot Söderhamn med 0-3 (0-1)

28 Mar 2022 09:10
Det blev en klar förlust i kvällens match efter en jämn match men där Söderhamn var effektivare i sina avslut där vi inte lyckades spräcka deras nolla.

• Uppdaterad: 24 APR 2018 10:43

Vi börjar matchen bra och tar tag i matchen från start. Etablerar ett tryck mot deras mål och ett ledningsmål hänger i luften. Framför allt är Johan Brolin framme vid ett par tillfällen med ett friläge och en cykelspark. Det känns som om målet kommer allt närmare men i stället sticker Söderhamn upp med ett farligt läge där bollen rensas bort på mållinjen.

Efter 25:min utjämnar Sff spelet och vi går in i en sämre period. Efter spel på vår högerkant med inspel och virrigt försvarsspel kan dom trycka in 0-1 på en andra boll. Vi har en del fina inlägg utan att vara riktigt hungriga och spelet är jämnt. Sammanfattningsvis en ok första halvlek.

2:a halvlek startar och vi försöker få till ett kvitteringsmål. Spelet är fortfarande jämnt och vi letar lägen utan att riktigt hitta någon het chans.

I stället kan Sff straffa oss då vi tappar bollen och efter en omställning sätter dom dit 0-2. Efter målet tar vi över matchen och Söderhamn faller ner och försvarar sin ledning. Vi skapar målchanser genom några inspel från kanterna och deras målvakt får göra några fina räddningar. Mellan våra lägen sticker Söderhamn upp med omställningar och utnyttjar ytor när vi går framåt. Vi lyckas inte göra något mål idag utan istället blir det Söderhamn som får sätta även 0-3 på övertid genom ett hörnmål.

Inte mycket att säga, en rättvis seger för Söderhamn.

Startelvan idag: Niklas, Philip,Tomas, Wille,Viktor, Ecka, Siksten, Jesper, Mehmed, Fajko och Johan Brolin.
Avbytare som kom in under 2:a halvlek: Petter(60), Rahm (60), Jonathan(60) och Ludde (70)

Skribent: Härje Lindgren