Tveksam start och avslut, 2-3 mot Söderhamn

31 Mar 2022 20:29
1:a halvlek var ingen av våra bättre halvlekar i år.
  • Uppdaterad: 24 APR 2018 10:44

Tyvärr startade vi matchen dåligt inställningsmässigt där aggressiviteten, snacket och löpningarna lyste mycket med sin frånvaro.

Det kändes som om vi var på fel ställe vid fel tidpunkt och när vi mötte ett lag som spelade som om det gällde en VM final så blev resultatet innan pausvilan därefter.

Vi ville få fler spelare i spelform innan seriestarten och startade med några spelare som inte hade startat matcher på ett tag. Därför var det lite tråkigt att det blev som det blev i 1:a.

Vi hjälpte Söderhamn med första målet efter 18 minuter och släppte sedan in en frispark från 40 meter i 29:e min signerad Benny Dahlin.

Niklas Larsson fick en smäll åt huvudet i en närkamp efter 25 minuter och i samma närkamp skadade sig Niklas Lindh, också i huvudet.

Niklas Larsson utgick i den 38:e min och ersattes av Fredrik Sundfors och Niklas Lind fick byta i paus. Kalle Dahlberg ersatte.

2:a halvlek startade vi med en helt annan fart och fläkt och redan i den 50:e minuten gjorde Kalle Dahlberg 1-2 och i den 56:e hade vi kvitterat efter ett fint anfall som Jesper Karlsson avslutade distinkt efter fint inspel från Mikael Svensk.

Vi ägde resten av halvleken och alla väntade på ett ledningsmål och chanser skapade vi genom Joel Stillmark, Pelle Lööf m.fl.

I den 90:e minuten lyckades SFF få en hörna och tyvärr ur vår synpunkt gjorde de 2-3. Lite för tidig påskledighet...:-)

Vi ställer upp enligt följande: Niklas Larsson-Niklas Lindh, Lars Skärpe, Christoffer Eriksson, Johan Danhard-Mikael Svensk, Tomas Sundberg, Jesper Karlsson; Kalle Andersson-Mikael Skjärvold, Joakim Svensk.