Hoppa till sidans innehåll

Två tappade poäng i Härnösand

18 Jun 2022 20:27
Efter 1-1 borta mot Härnösands FF så var det ett besviket HuFF som lämnade planen.
  • Skapad: 18 JUN 2011 20:27

Vi tog kommandot direkt efter avspark och visade Härnösandsborna att vi var ett bollrullande lag, men ambitionen att åka hem med tre poäng.

Bollinnehavet talade sitt klara språk och vi hade bra chanser att ta ledningen i inledning, bland annat genom Johan Brolin som fick ta emot en skarvboll av Joel Stillmark uppe i högra straffområdshärnet men sköt tyvärr tätt över.

Spelet var sedan varierat, och i den 32:a minuten fick Härnösands sin egentligen riktiga målchans, där Richardsson först gjort en kanonräddning på ett bra avslut från Härnösandsspelaren men släppt en retur som de sedan var först på och kunde trycka in. Detta kändes då, trots att Härnösand sakta hade jobbat sig in i matchen en aning, väldigt orättvist, eftersom vi hade haft det mesta av spelet och de hetaste chanserna.

I den andra halvleken kom vi ut fullt taggade till och kunde ganska snabbt fixa en kvittering genom Niclas Lindh, som snyggt satte bollen i bortre krysset, på en halv-volleyträff. Resten av matchen så är det vi som har kommandot, men släpper en aning lätt in Härnösand i och med att bjuda på en del omställningar som visade sig vara farliga ibland och de sista 10 minuterna så har vi inte samma kontroll som vi hade tidigare.

Det oavgjorda resulatet kändes orättvist när vi skapar de hetaste chanserna och kunde ha avgjort matchen redan i första halvlek.