Bitter förlust mot Piteå

29 Apr 2022 20:08
Vi skapade tillräckligt med högkaratiga chanser för att vinna dagens match.
  • Uppdaterad: 24 APR 2018 10:44

Förlusten med 1-0 känns tung eftersom vi ägde hela andra halvlek och stora delar av den första. Vi startade matchen bra och Pelle hade ett bra skott redan efter 3 minuter. Den efterföljande hörnan blev 3 st till och redan här hade vi skapat ett grepp på matchen.

Efter en kvart fick Piteå det lite lugnare och kunde spela ett passningsspel på egen planhalva men de fick inte till något kontollerat på vår planhalva.  Efter 20 minuter får de ändock en frispark i närheten av vårt straffområde i vänsterposition.

Tyvärr sköt de med akturatess in den i bortre krysset och 0-1 var ett faktum.

Resten av halvleken var jämn med ibland ett litet hafsigt passningsspel från vår sida. Sista 10 minutrarna kopplade vi dock ett litet grepp men utan att få in någon boll.

Andra halvlek var vår helt och hållet. Vi skapade 4-5 riktigt vassa chanser utan att göra mål. Vi flyttade spelet snabbt till deras planhalva men det sista i straffområdet fattades tyvärr idag.

En bra prestationen men resultatet skulle varit annorlunda.

Startelvan:Richard Richardsson-Niclas Lindh, Lars Skärpe, Christoffer Eriksson, Joel Hallberg-Johan Brolin, Siksten Kasimir, Fredrik Rahm, Johan Danhard-Pelle Lööf, Joel Stillmark.

Ersättare:Erik Hellström, Mikael Skjärvold, Christian Brolin, Ante Persson, Simon Wilhelmsson, Petter Andersson och Mattias Svärdh.

Skribent: Härje Lindgren