Oavgjort mot Sollentuna

01 AUG 2021 19:30
Vi kom starkt tillbaka efter underläge med 0-1 efter 15 minuter.
  • Uppdaterad: 24 APR 2018 10:44

Vi startade matchen med några förändringar i startelvan sedan förra matchen. Niklas Lindh tillbaka på hb, Kalle Andersson vb, Johan Danhard vymf och Fredrik Rahm inmf.

Tyvärr startade vi matchen lite trevande, lite långt ifrån motståndrarna och inte den vanliga aggresiviteten. Sollentuna fick styra spelet lite för enkelt.

De hade en farlig nick tätt utanför i den 7:e minuten. Pelle Lööf hade strax efter en hyfsad chans.

I den 12:e minuten måste Erik Hellström byta efter en vadskada (nya omplaceringar) och en olycka kommer sällan ensam för i den 15:e minuten fick deras yttermitt måtta ett inlägg alldeles ostört och efter en nick centralt i banan var ställningen 0-1.

Efter 25 minuter började vi jobba oss in i matchen och efter en frispark hade Johan Bolin ett jätteläge att kvittera men bollen gick utanför.

Nu kändes det verkligen att vi var på gång, vi hade bollen mer, anfallen blev längre och alla kände i pausen att vi hade stora möjligheter att vända matchen.

I den 56:e minuten skjuter Pelle Lööf ett skott i stolpen, Fredrik Rahm var snabbt framme på returen och sköt bollen distinkt från nära håll upp i nättaket, 1-1.

Ett härligt måljubel utbröt.....

....nu var vi verkligen på gång och rullade upp sollentunaförsvaret gång på gång, i den 61:a minuten kom Niklas Lindh fram på högerkanten och efter ett lågt inlägg var Joel Stillmark ytterst nära att forcera in bollen vid bortre stolpen, bara cemtimetrar ifrån.

Nu väntade man bara på ett mål men de riktigt klara målchanserna kom inte riktigt de sista 30 minutrarna trots att vi förde spelet. Vi hade ett rakare, mer vinnande spel än Sollentuna. De vann säkert bollinnehavet över oss men de klaraste målchanserna hade vi.

En poäng är väl egentligen fullt OK (vinst  ändå inom räckhåll) och förlustnollan är intakt på hemmaplan.

All heder till killarna som kämpade till sig 1 poäng trots tidigt underläge.