Återigen målrikt i ny hemmaseger

31 Aug 2021 18:48
Under lördagseftermiddagen stod IFK Mora för motståndet på Sparbanken Arena. Matchen innehöll nio mål och vanns av oss med 5-4.
  • Uppdaterad: 31 AUG 2019 18:48

Inför blyga 159 åskådare på Sparbanken Arena (många andra aktiviteter i staden just idag) lyckades vi knipa oss alla tre poäng när IFK Mora kom på besök. Men det började knackigt.
   Redan i den andra matchminuten nickade Mora in öppningsmålet och när matchen var drygt tio miniuter gammal så hade de också tryckt in 2-0-målet. Vi reser oss redan innan halvtid och genom mål av Johan Edberg och Pelle Lööf så har vi 2-2 i paus.
   Ett par minuter in i andra halvleken gör Mora 2-3 och vi oroar oss att denna halvlek ska se likadan ut. Tobias Sandström kvitterar sedan på nick och det skulle dröja till den 80:e minuten innan Cihan Sener gav oss ledningen för första gången i matchen. Han utökade sedan ledningen åtta minuter senare innan Mora fick in ett tröstmål på stopptid.