En säker femetta i Ö-vik

13 Aug 2021 17:10
Vi vann säkert med 1-5 (0-3) borta mot Friska Viljor. Cihan öppnade målskyttet redan efter 50 sekunder och Kion ökade till 0-2 efter 10 minuter. Petter satte 0-3 strax före paus. FV gjorde 1-2 innan Mehmed och Brolin fastställde slutresultatet.
  • Uppdaterad: 24 APR 2018 10:43

Vi startar matchen på ett bra sätt och tar ledningen i första minuten då Pelle spelar fram Cihan som avslutar behärskat med en hård curl i borte.

Vi fortsätter att spela som vi vill och hittar fina ytor att spela i. Pelle blir återigen rättvänd mot backlinjen och serverar Kion med en fin djupledsboll, fri med målvakten rullar han in 0-2. I slutet på halvleken sätter Petter bollen fint i bortre krysset med skottlobb och vi går till paus med en 0-3 ledning.

I andra halvlek spelar vi lite med huvudet under armen och är inte tillräckligt ödmjuka och Friska Viljor skapar en del lägen på oss. Men även vi har många lägen att göra mål. Efter ett bolltapp gör de 1-3 och får lite luft under vingarna.

Men den entusiasmen försvinner då Mehmed kombinerar sig fram med Kion och placerar in 1-4. Kion spelar även fram Johan till avslutande 1-5.

Startelva: Niclas, Ante, Haris, Wille, Dahlström, Petter, Danne, Pelle, Cihan, Kion, Mehmed.

Ersättare: Rasmus, Ridwan (55), Jonas, Chrille, Johan (75), Fredde, Rabii (45)

Skribent: Härje Lindgren
E-post: Adressen Gömd