2-1 mot Selånger

27 Mar 2022 17:38
Huff bärgade ännu en hemmaseger, den här gången mot Selånger med 2-1 (2-0), efter en match med två ansikten.
  • Skapad: 27 MAR 2012 17:38

Huff rivstartade direkt på avspark, och redan efter 3 minuter kom den första chansen. Efter ett fint anfall lobbade Siksten Kasimir bollen i stolpen. Huff dominerade bollinnehavet genom bra rörelse kombinerat med noggrannhet i passningsspelet. Selånger mötte upp med ett rakare spel där man tidigt sökte sina forwards. Efter 12 min slog Fredrik Broman en lång diagonal boll ut mot vänsterkanten. Passningen var aningen brant, men Viktor Roos kunde efter vaket agerande stjäla bollen från motståndarförsvararen och behärskat placera in 1-0.

Huff fortsatte att styra matchen och efter en bra djupledspassning i den 37:e minuten av Ludvig Sundström kunde Siksten Kasimir komma rättvänd i straffområdet. Efter kombinationsspel med Erik Hellström hamnade bollen hos Johan Brolin som satte dit 2-0.

I den andra halvleken reducerade Selånger omgående. Selånger klev sedan upp högre i planen och störde Huff, som blev lite försiktiga och tappade initiativet. Huff hade problem att få fast bollen högre upp i planen och hade således väldigt korta anfall. 2-2 låg i luften ett par gånger, men den bästa chansen hade Philip Berglund som kom helt fri med motståndarmålvakten efter en bra passning från Pontus Silfver. Siffrorna stannade dock vid 2-1 och för Huff återstår att jobba vidare för att framöver kunna prestera jämnare över 90 minuter.

1-0 (12), Viktor Roos

2-0 (37) Johan Brolin