Det blev vinst i svåra bortamatchen mot Anundsjö, 1-2 (1-1).
Återigen en prestation vi är mindre nöjd med. Mer glädjande är poängen vi tar med oss i bussen på väg hem.
  • Uppdaterad: 24 APR 2018 10:43

Vi startar väldigt svagt och även om Anundsjö inte står för något skönspel så är de bättre än oss. De får utdelning när de slår en långboll in i vår box och deras spelare stöter in bollen.

Vi kämpar för att få till något konstruktivt men slutar oftast med en okoncentrerad passning till ingen. Vi får frisparksläge och Victor borrar upp den i krysset. Mycket snyggt. Efter målet tar vi över spelet och de blir mer och mer tillbakatryckta. 1-1 i halvtid är ett faktum.

Desto bättre startar vi andra halvlek då Victor låter vänstern tala igen. Han smeker fram en boll till Cihan som har löpt sig fri och ensam med keepern chippar han behärskat in 1-2.

Efter målet har vi vår bästa period i matchen och är det styrande laget. I minut 60 får Anundsjö en spelare utvisad och matchen blir ryckig.

Vi har fyra lägen att punktera matchen och Lucas är den som har samtliga. Ett skott dyker i överkant och tre skott på inspel snett inåt bakåt blockeras på mållinjen av försvarare.

Anundsjö lägger bara långa bollar och kastar långa inkast sista 30 min och får såklart lite tryck och farliga nästan situationer.

Istället för att spela av matchen blir vi för sugen att utnyttja ytorna som uppstår och vi avslutar lite med huvudet under armen. Det blir kalabalik i slutet men vi håller undan och vinner välförtjänt utan att imponera.

Startelva: Niclas, Sigge, Chippen, Mathias, Roos, Lucas, Ludde, Putte, Chrille, Cihan, Brolin.

Ersättare: Tim, Ante (60), Broman d.ä. Petter (46), Pelle (75), Bengtsson, Stridh.

Skribent: Henrik