Poängen blåste bort i Skellefteå

20 MAJ 2011 15:09
Det blåste upp till storm i Skellefteå och i medvinden i första halvlek avgjorde Skellefteå med 1-0 på hörna.
  • Uppdaterad: 24 APR 2018 10:44

Tyvärr drog vi nitlotten och vi fick börja i stark motvind i första halvlek. Skellfteå satte högsta fart och skapde 3-4 jättelägen efter fasta situationer. Richard var magisk och gjorde jätteräddningar på dessa.

Efter 10 minuter började vi kunna komma upp i planen och fick till ett eget spel med bra kombinationer. Vi skapade också några halvchanser.

I den 24:e minuten fick Skellefteå en vänster hörna som de nickade i ribban och returen landade på samma spelare som kunde nicka in den i mål.

Resten av halvleken har vi minst lika mycket spel som våra motståndare men vi fick inte till det riktigt i den sista tredjedelen. Skelleftå hade också några snabba och bra omställningar utan att de fick utdelning. I halvlekens sista skälvande sekunder fick Joel Stillmark ett friläge som målvakten snabbt kom ut och avvärjde med en benparad. Skulle ha suttit fint med 1-1 där...

2:a halvlek var bara 7 minuter gammal när vi fick nästa högkaratiga målchans, Fredrik Broman sköt från målgårdslinjen men bollen räddades av en liggande back.

En utvisning in den 56:e minuten gjorde att våra kvitteringschanser minskade avsevärt. Johan Danhard utvisades och med 10 man jobbade vi och slet för att komma till målchanser.

Skellefteå skapade, trots övertaligheten, bara några få bra målchanser. Vi chansade och flyttade upp mer och mer spelare ju längre tiden gick. Vid alla fsta situationer i slutet på matchen var hela laget uppe framför mål men det ville sig inte.

Vi gjorde en bra prestation med resultatet var.....