Stabil 4-0 seger i kvalmatchen till Svenska Cupen

25 Jun 2021 21:46
Vi hade inga problem att vinna mot Rengsjö, 4-0 efter 1-0 i paus.
Nu får vi möta div 1 laget Selånger FK i 1:a omgången av Svenska Cupen 2013-2014.Matchen ska spelas senast 4 augusti.
  • Uppdaterad: 24 APR 2018 10:43

Vi visar direkt i inledningen att vi vill diktera villkoren i den här matchen och tar tag i matchen och har mycket boll.

I vårt försvarsspel får vi efter någon korrigering bra koll på deras uppspel. Rengsjö får ägna mycket av halvleken åt att jaga boll.

Rättvist kan vi ta ledningen efter en fin omställning där Roos avslutar med ett distinkt skott.

En halvlek som kan summeras med ett stort spelövertag för oss men ett rengsjö som fredar sitt mål ok ändå.

Andra halvlek fortsätter som den första slutade.Vi har mycket boll och bestämmer tempot. Rengsjö blir tröttare ju längre matchen lider och vi kan utöka ledningen. 2-0 fint anfall centralt där Våfflan hittar Rahm som sticker i bollen till Pelle som avslutar kliniskt. 3-0 Roos igen med ett avigt skott. 4-0 Mehmed skär in från kanten och avslutar otagbart.

Vi hade bud på fler mål men målvakten i Rengsjö gjorde några riktigt fina räddningar. En väl genomförd match från vår sida och alla spelare står för bra prestationer. Nu väntar Selånger i nästa omgång.
Startelva: Niclas, Siksten, Wille, Christoffer, Ante, Mehmed, Ludde, Rahm, Joel, Pelle, Victor.
Ersättare: Gustaf, Philip, Thomas, Erik, Brolin, Petter, Jonte.

Skribent: Henrik