5-0 mot Ånge IF

24 Mar 2022 21:58
Vi vann dagens träningsmatch mot Ånge IF med 5-0 (2-0). Vi startade 1:a halvlek lite trevande men efter två hörnmål i den 12:e och 19:e minuten så kunde vi spela ut. Båda målen gjordes av Pelle Lööf. Vi skapade sedan flera chanser att öka på ledningen men 2-0 stod sig halvleken ut.
  • Uppdaterad: 24 APR 2018 10:43

Vi gjorde 3 st byten i paus och startade 2:a halvlek i mycket bättre tempo och vi var egentligen aldrig hotade av Ånge. Christoffer Lindberg satte 3-0 på en frisparksretur i den 74:e minuten, Pelle gjorde sitt tredje mål för dagen till 4-0 i den 85::e minuten och Johan Brolin avslutade målskyttet i matchens sista spark. Det var en riktig fullträff i krysset.

Vi gjorde ytterligare 3 byten i matchen och alla bidrog till att vi gjorde en bra match.

Niclas Larsson gjorde årsdebut i målet och höll nollan.

5-0 segern var i underkant efter bollinnehavet och målchanserna.

Närmast  väntar en DM-match på annadag påsk mot Edsbyn.

Skribent: Härje Lindgren