16 Apr 2022 13:16
Vi avslutade träningsspelande innan seriestarten med en seger.
  • Uppdaterad: 24 APR 2018 10:44

IK Huge, topplag i div 3, svarade för motståndet i dagens match.En bra värdemätare inför seriestarten nästa helg.

Spelet i första halvlek var böljande fram och tillbaka. Vi hade några bra perioder där vi skapade ett par bra chanser utan att näta. Huge hade också två bra chanser men vi kunde hålla tätt. Det var en liten besvärlig vind och passningsspelet blev därför lidande. Samtidigt var vi heller inte riktigt på tårna.

I den 60:e minuten fick Johan Brolin bollen på kanten. Han drev ner till kortlinjen och spelade kallt tillbaka till Siksten som mötte och sköt in 1-0 lågt i bortre hörnet.

Grattis säger vi till Siksten som därmed gjorde sitt första mål i Hudikdressen. Det kommer mera....

5 minuter senare, i den 65:e. slog Huge ett inlägg från höger och en hugespelare hann först in i boxen och kvitterade till 1-1.

I den 75:e minuten frispelade Fredrik Rahm Pelle Lööf elegant och han satte 2-1 i friläget

Det blev inga fler mål i matchen. Vi kan säga att vi kan bättre än det vi presterade idag även om vi i vissa perioder spelade OK.

Vi får finslipa de sista detaljer till veckan så att vi kommer riktigt förberedda och taggade till helgen. Då startar serien med bortamöte mot Morön.

Startelvan:

Mattias Svärd-Niclas Lindh, Lars Skärpe, Christoffer Eriksson, Johan Danhard- Johan Brolin, Siksten Kasimir, Fredrik Rahm, Joel Hallberg-Pelle Lööf, Lars Andersson.

Ersättare:Ante Persson, Marcus Larsson, Simon Wilhelmsson.

Byten:

67:e minuten Simon Wilhelmsson in, Joel hallberg ut.

83:e minuten Ante Persson och Marcus Larsson in, Pelle Lööf och Lars Andersson ut.

Skribent: Härje Lindgren