1:a segern för Hudiksvalls FF

12 Feb 2022 10:52
Idag vann Hudiksvalls FF sin 1:a match, en träningsmatch mot Sandvikens IF på bortaplan. Resultat 5-3 efter 2-1 i paus.
  • Uppdaterad: 24 APR 2018 10:44

Sandviken startade matchen bäst och första 25 minutrarna gick till stålmännen.

Men sedan kom vi in i matchen bättre och efter två hörnmål genom Våfflan och Pelle Lööv kunde vi gå till haltidsvilan med en ledning med 2-1.

Efter ett litet snack i paus så gick vi ut andra halvlek med ett större självförtroende och fullkomligt krossade Sandviken.

Även om SIF kvitterade så gick vi sedan upp till 5-2 innan slutresultatet fastställdes till 5-3 på en lite billig straff.

i 2:a hade vi flera klara lägen att göra mål. Våra forwards fick fina lägen efter omställningar. Simon Wilhelmsson hade en boll som gick i ribban och inanför mållinjen men assisterande domaren hann inte med och något mål blev det inte.

OK, Sandviken hade också lägen att göra fler mål men Mattias Svärdh gjorde en kanonmatch och därför blev det bara två baklängesmål.

Många gjorde en bra match och det lovar gått inför fortsättningen.

Laget: Mattias Svärdh - Niclas Lindh, Lars Skärpe, Thomas Sundberg, Joel Hallberg - Johan Brolin, Fredrik Rahm, Christoffer Eriksson, Petter Andersson - Lars Andersson, Pelle Lööv.

Avb: Andreas Persson, Marcus Larsson och Simon Wilhelmsson.