Vinst med 2-0 i serieavslutningen mot Strömsbergs IF

05 OKT 2013 16:07
Vinst hemma mot Strömsberg 2-0 (0-0) i avslutande matchen för säsongen.
Första halvlek är en ganska jämn historia där vi ändå är det lag som skapar målchanser.
  • Uppdaterad: 24 APR 2018 10:43

Viktor springer sig till ett drömläge med vänstern men borrar bollen utanför, Phille är först på ett inspel och ska sätta bollen i öppen kasse men en försvarare kastar sig i sista stund och lyckas styra bollen till hörna och Mehmed skapar sig skottläge tre gånger på rad men dykskotten viner precis över ribban.

I andra halvlek stöter Ecka in viktiga 1-0 efter en frispark av Siksten. Äntligen utdelning på kanske den sämsta chansen hittills. Efter ledningsmålet tappar vi kontrollen på matchen och Strömsberg är det bättre laget, ett par gånger är det nära en kvittering men Niclas ena gången och stolpen andra gången är i vägen.

Då kommer det sköna och psykologiskt viktiga 2-0. Efter framspelning av Mehmed så kommer Brolin fri med keepern och rundar den samme och med öppen kasse gör han inget misstag.
Efter det målet känns det som om vi har full koll på händelserna, Strömsberg satsar framåt och vi bjuds på ytor och många lägen att sätta trean. Inget mål kommer men vad gör väl det en dag som denna. En stabil och rättvis seger och ett skönt bokslut på säsongen.

Startelva: Niclas, Siksten, Chippen, Våfflan, Ante, Philip, Ecka, Ludde, Mehmed, Roos, Pelle.
Ersättare: Gustaf, Wille, Rahm, Brolin (60), Petter (75), Jonte

Skribent: Henrik