Kryss i bortamatchen mot Assi , 1-1

05 MAJ 2013 21:12
Årets längsta bussresa slutade med 1 poäng och fortfarande väntar vi på den första 3-poängaren.
  • Uppdaterad: 24 APR 2018 10:43

Vi startar första halvlek bra och Assi är inte på vår planhalva första 30 min. Vi skapar lägen genom Pelle, Jesper och ett genombrott av Philip. Spelet jämnar ut sig och Assi flyttar upp sina positioner utan att skapa något.

I 40 min sätter Sigge på egen hand igång en press som slutar med att han kämpar sig till ett friläge men målvakten kommer ut i sista stund och kan rädda.

0-1 kommer i stället i slutet av första då Mehmed får lite yta efter en spelvändning, han gör sin gubbe och spelar in bollen till Pelle som sätter den i nät.
Andra halvlek har knappt startat innan vi har skapat två kanonlägen att utöka ledningen, Jesper får ett läge efter inspel från kanten och Brolin blir ensam vid straffområdeslinjen men assis målvakt håller liv i matchen.

Nu skapar vi ytterligare ett läge efter inspel men Sikstens skott går över. Matchen går in i ett skede med dåligt spel från båda lagen. Assi skapar sitt första avslut på mål runt min 60.

Även om spelet inte stämmer vaskar vi fram några chanser. Jesper är framme och avslutar med huvudet, Mehmed hinner före målvakten på en djupledsboll lyfter bollen mot tomt mål men tyvärr hamnar bollen i burgavelns utsida.

Runt min 70 får assi en frispark som dom lyfter i mot vår box. Vi lyckas inte få bort bollen och 1-1 är ett faktum. Efter deras kvitteringsmål händer inte så hemskt mycket. Vi skapar lite tryck och skapar 4 hörnor och försöker trycka in bollen, Chippen är närmast men hans nick går över. Domaren blåser av matchen och vi får dela på poängen.

Strartelvan:Niclas, Philip, Chippen,Våfflan, Viktor-Siksten, Jesper, Mehmed,Rahm (60),Brolin, Pelle.

Ersättare:Gustaf, Ludde, Joel H(60), Petter,Wille, Jonathan, Douglas

Mål: Pelle

Skribent: Henrik