Hoppa till sidans innehåll

Inför match: HuFF-Anundsjö IF

23 MAJ 2017 16:16
Efter den tunga bortasegern mot Piteå senast så väntar nu hemmamatch mot Anundsjö. Så kom och fira Kristi Himmelsfärd på Sparbanken Arena torsdag 25/5 15.00
  • Uppdaterad: 24 APR 2018 10:43

Anundsjö, ett lag som huserat i Division 2 Norrland nu i ett par år, inledde serien hyfsat starkt med 1-1 borta mot Boden och en seger mot Täfteå men faktum är att de inte vunnit någon match sedan Täfteå-matchen. Laget ligger på 11:e plats med fem poäng och 8-16 i målskillnad. 

Någon att se upp med i Anundsjö är forwarden Joel Åman som gjort hälften av Anundsjös mål, fyra stycken. En som gjort fler är HuFFs Cihan Sener med en fjärdeplats i skytteligan på sex mål. Han säger så här om varför det gått så bra.
Jag tränar hårt för att bli bättre hela tiden och jag har viljan att vinna matcher. Jag förbereder mig på bästa sätt inför matcherna, speciellt i år. Så det är väl de största anledningarna.

HuFF som tog en stark seger borta mot Piteå senast (0-1) ligger just nu fyra med 13 poäng (En match mindre spelad) och har inte förlorat sedan premiärmatchen mot Timrå. Cihan tycker att laget gjort det bra hittills.
- Ja, jag tycker att det har gått bra hittills. Det är många bra lag som är med i toppen av tabellen och vi är en av dem. Vi utvecklar vårt spel match efter match och det ser bättre och bättre ut. För att vinna på torsdag måste vi hitta vårt eget spel för då kommer vi att vinna förhoppningsvis. Vi behöver också stödet från Stå Upp För HuFF, som alltid hjälper oss, avslutar Cihan.

Välkomna till Sparbanken Arena torsdag 25/5 15.00!
OM du inte kan ta dig dit så sänds matchen LIVE HÄR

Skribent: Hudiksvalls FF
E-post: Adressen Gömd








 
 


 

 

 

Postadress:
Hudiksvalls FF - Fotboll
Köpmanbergsvägen 1
82450 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0738341977
E-post: kansli@hudiksvallsff...

Se all info