Vi gjorde en slätstruken insats i lördagens match.
  • Uppdaterad: 24 APR 2018 10:44

Det blev, som väntat, ingen enkel match mot Piteå.

var det inte var mycket som stämde i lördagens bortamöte.

Vi kom snett in i matchen från start. Det som varit vår styrka den här säsongen är att vi jobbat för varandra som ett lag. Nu jobbade vi en och en i stället, speciellt i försvarsspelet. Det fungerar inte i ett lagspel och vi blev straffade gång på gång. Tur att Richard var riktigt på tårna och räddade oss flera gånger med suveräna parader. Klart bäste man på planen.

Vår enda riktiga målchans i första halvlek var en nick från Pelle som målvakten tippade över ribban.

Piteå satte 1-0 i 40:e minuten på ett genombrott centralt och ett skott som ändrade lite riktning vid ett hopslag med en av våra spelare.

I pausen pratade vi om att tighta till försvarspelet och få en större rörelse när vi hade bollen för att därigenom öka bolltempot.

Blev det bättre...

..Tja lite, men i den 57:e minuten kom 0-2 efter ett inlägg och Piteåspelaren fick stå alldeles för ostörd när han målade.

Vi gjorde ett byte och Micke Skjärvold kom in och förstärkte anfallsspelet och

under matchens sista 20 minuter fick vi lite tryck men de riktigt heta målchanserna kom vi inte till.

Förlusten var inget att säga om. Det här var nog vår sämsta match för säsongen men...

...vi ligger fortfarande tvåa i tabellen och ska nu avsluta snyggt mot Mörön på lördag.