Hoppa till sidans innehåll

En säker vinst med 3-0 mot Morön

21 MAJ 2016 22:33
Vi vann dagens drabbning med 3-0 (1-0) mot Morön BK. Det var en seger som var i underkant.
  • Uppdaterad: 24 APR 2018 10:43

Klockan hade bara tickat 4 minuter innan vi tog ledningen, efter en hörna genom Våfflan.

Nu trodde man att det skulle bli flera mål under halvleken men tyvärr blev det en tämligen avslagen.historia. För många felpass och liten rörelse utan boll. Lite av semesterfotboll!!

Nu startade vi andra halvlek lika bra och redan i den 50:e minuten satte Cihan 2-0. Pelle spädde sedan på med 3-0 och segern var efter det aldrig hotad.

2:a halvlek var spelet från vår sida mycket bättre och 3-0 var definitivt i underkant. Ingen hade protesterat om vi gjort ett par mål till på våra fina kombinationer och chanser.

Det var en stor skillnad på passningsspelet och rörligheten i laget i den andra halvleken.

En säker seger och vi höll nollan bakåt ytterliagare en match, tre på rad nu.

Startelvan: Niclas L, Niklas D, Wille, Våfflan, Ante, Haris, Petter, Johan, Pelle, Cihan, Kion.

Ersättare: Rabii (65), Danne (65) , Fredde (82), Chippen, Rasmus.