Segersviten bruten

28 Aug 2021 11:00
Efter 17 raka matcher utan förlust så tog det stopp uppe i Skellefteå mot Morön BK.
  • Skapad: 28 AUG 2017 11:00

Omgång nummer 19 blev en dyster historia då vi inte var tillräckligt fokuserade och effektiva.
   Vad vi visste på förhand var att det skulle bli en svårspelad match uppe i Skellefteå på Skogsvallen då Morön BK är starka på hemmaplan och tagit majoriteten av sina poäng där.

1-0 kom som en kalldusch efter att vi slarvat i uppspelet som gjorde att Andreas Marklund fick trockla sig förbi vår försvarslinje lite för enkelt och lägga in bollen fri med Niclas Larsson.
   Vi rycker upp oss direkt efter och tar tag i spelet än mer nu och lyckas även kvittera i mitten av halvleken då Haris Camo slår en inläggsfrispark som en Morön-försvarare skarvar bakåt i eget mål. Bud på fler mål och fina kombinationer kom också trots den svårspelade konstgräsplanen men effektiviteten uteblev, istället så sker samma sak som tidigare. Vi tappar bollen i fel läge och Marklund får återigen ett friläge som han rullar in strax innan paus.

Andra halvlek blir en ensidig sådan, då vi trycker på för kvittering och skapar mängder med chanser men inte heller nu lyckas trycka in den. Pelle Lööf har ett skott i stolpen, Johan Brolin skjuter över från nära håll två gånger om och Ridwan Beyan tar sig igenom i straffområdet men får inte till avslutet perfekt.

Oturligt nog så tvingas Cristoffer Ericson bäras ut på bår under den första halvleken då han i kamp med en försvarare nickar ihop och landar illa i marken.

Matchen slutar 2-1 och vi får blicka framåt mot söndagen då Piteå gästar oss hemma på Sparbanken, det topmötet vill ni inte missa.