Förlust med 0-6 mot Brage

25 Feb 2022 20:40
IK Brage på bortaplan blev en för övermäktig uppgift för oss i dagens träningsmatch.
  • Uppdaterad: 24 APR 2018 10:44

Brage startade i högsta tempo och skaffade sig 5 hörnor under matchens första 5 minuter men vi redde ut den stormen men mer skulle komma....

Vi fick jobba hårt för tempot var högt och deras passningsskicklighet var på hög nivå. Mattias i målet fick göra ett par kvalificerade räddningar.

Vårt försvarspel var bra under hela första halvlek och grabbarna låg bra i positionsspelet. Vi kunde också etablera ett bra passningsspel där vi värderade långa och korta passningar på ett bra sätt.

I den 24:e minuten vann en bragespelare bollen i en duell strax utanför straffområdet och med ett distinkt skott i bortre hörnet var ställningen 1-0.

I den 40:e minuten fick Brage utdelningen på en av hörnorna de skaffade sig under halvleken. Bollen spelade ut av oss men efter ett inlägg till en misstänkt offsidestående bragespelare var ställningen 2-0.

Andra halvlek startade vi bra med ett bar anfall som kunde reslutera men istället fick vi 0-3 i baken redan efter 4 minuter. Ett snyggt instick som avslutades distinkt.

I den 60:e och 63:e minuten förvandlades ställningen mindre lustigt till 0-5 och nu var givetvis uppförsbacken stor.

Orken tröt också och slutresultatet 0-6 spikades i den 78:e minuten. Johan Brolin var närmast att näta men tyvärr gick hans skott i ribban.

En bra första halvlek mot ett bra superettan lag är något vi får ta med oss från trippen till Borlänge.